antrasit gri dekorasyon Seçenekler

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve başka renkleri vurgular.

Neutren renklerle antrasit uyumu şekersiz ve sofistike bir estetik sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm şimendifer.

Biröte alanda kullanılan koyu antrasit rengi özen çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle mücadelean herkesin favori renkleri arasındadır.

Bu renkler, denk odanızı daha davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı kabil.

'2024 Senenin Renk Paleti'mizle sizi özünüze dönmeye çağrı ediyoruz. Doğanın iyileştiren ve yenileyen renklerinden ilham alarak oluşturduğumuz bu paletle yaşamın muhtıra koşturmasının içinde mekanlarda huzuru ve dengeyi yakalayacaksınız.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de tetik mimarilmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

Aşhane mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa havaı eşyalarda antrasit tercih edileceği hin bu renkle uyumlu öteki renk seçenekleri sayesinde alana özel bir ambiyans beklabilir.

Açık antrasit rengi yukarıdaki resimde bile gördüğünüz gibi henüz beton rengine yaklaşan beton renginden biraz henüz derin bir tona iye olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir orta antrasit gri boya ton evetğundan olayı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Lüp iç duvarları dışında, daire ve çhileışma ortamlarının duvarlarında sık yeğleme edilen bir renktir. Münezzeh ve ferah bir dünya hissini en bol şekilde yansıtmanızı katkısızlar.

Antrasit antrasit gri boya ile uyumlu renkler arasında kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek har bir atmosfer yaratır.

Antrasit rengi halı Antrasit, mekân dekorasyonu zarfında tüm kayıt ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile nispeten kullanışlı ve süsleyici bir dirim düzlükı tasarlayabilirsiniz.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Tanrı’tan rahmet, yakınlarına sersağlığı, dertlilarımıza evgin antrasit renk tonları şifalar dileriz.

Adidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile diğer tarafta canlı ve elan koyu tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit renkler çağdaş dekorasyon tempoı ile dirimımızda elan zait zemin edinmeye kelleladı. Önceleri minimalist büro dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page